TRÄNINGSPROGRAM

Ta del av guidade och färdiga träningsprogram som du enkelt kan göra hemma. Ett helhetskoncept som passar dig som vill skapa rutiner i din träning och vill ha mångsidighet i din träning. Passen är mellan 5-30 minuter långa och är anpassade för att passa både dig som är nybörjare men också för dig som tränar redan idag. För 395kr kan du köpa de olika programmen. Om du vill ta del av alla säsongens program med både yoga, meditation, styrka och kondition kostar det 1 495kr. Du har tillgång till materialet hela tiden, och blir även informerad via mail när nya lanseringarna finns tillgängliga, som släpps två gånger per år. Helt enkelt ett helhetskoncept som passar dig som vill ha mångsidighet i din träning och göra det till en rutin. 


GUIDAD YOGA


Två guidade yogapass som passar både nybörjare och för den som utövar yoga kontinuerligt. Yogapassen är 10 minuter och 20 minuter långa, så du enkelt ska kunna hitta tid i vardagen. Passen byts ut en gång per halvår, så att du enkelt ska få in en rutin men även en variation i din yoga över tid.  


STYRKETRÄNING


Två guide styrkepass för dig som vill öka din styrka med enkla pass hemma. Styrketräningspassen är 10 minuter och 20 minuter långa. Passen byts ut en gång per halvår, så att du enkelt ska få in en rutin men även en variation i din träning.


GUIDAD MEDITATION


Två guidade meditationer som passar både nybörjare och för den som har mediterat tidigare. Meditationerna passar dig som vill ha en paus i vardagen och lära dig stressa ner. Meditationerna är 5 minuter och 10 minuter, och byts ut en gång per halvår.

KONDITIONSTRÄNING


Två guidade scheman för konditionsträning. Passar både för dig som vill lära dig springa 5 km, och för dig som vill få in snabba och effektiva intervallträningar i vardagen. Löpträningarna är 10 minuter och 30 minuter, och byts ut en gång per halvår för att du ska få variation i din löpträning. 

BESTÄLL TRÄNINGSPROGRAM

Fyll i formuläret om du är intresserad, vill veta mer eller vill boka ett eller flera träningsprogram.