OM MIG

Mitt namn är Lina Eriksson och är holistisk coach. Jag coachar inom flera delar i livet ur ett holistiskt perspektiv. Med ett holistiskt perspektiv innebär det att ser livet som helhet och att det är alla delar som bidrar och gör livet komplett, delar som hälsa, karriär, livsstil och relationer både med andra och sig själv. En coaching hos mig passar dig som inte vet riktigt vart du vill börja och få ett helhetsperspektiv på livet, men också till dig som redan vet vilken del i livet du vill utveckla och bli coachad inom. 


Genom att vara certifierad coach inom hälsa och livsstil enligt ICF, International Coaching Federation kärnkompetenser säkerställs det att jag som coach är utbildad professionellt, och där med att du som klient kan känna dig trygg med att bli coachad av mig. Jag är även utbildad kostrådgivare, och kan där med skapa individuella kostplaner och även coacha och vara personlig rådgivare inom kost om du som klient vill fokusera mer på just denna del. 


Som klient behöver du inte ha ett specifikt ämne att prata om vid start, utan detta är något som vi under första samtalet hittar fram till gemensamt. Jag sätter alltid dig som klient i fokus, och sätter efter vår första konsultation ihop en plan som passar just dig. Jag gör all min coaching via telefon, för att du enkelt ska hitta en möjlighet att få tid i vardagen till att bli coachad. Det går även bra att använda friskvårdsbidraget i din coaching hos mig. Jag coachar både privatpersoner och företag, läs mer om att anlita mig som coach här.