BOKA COACHING


Boka en kostnadsfri konsultation genom att fylla i formuläret nedan. Du blir sedan kontaktad via mail för att boka in en dag och tid som passar just dig. 

KOSTNADSFRI KONSULTATION

Ett 15 minuter första möte, där du som klient förklarar vad du vill bli coachad inom, och jag som coach berättar på vilket sätt coaching kan hjälpa dig. Vi sätter sedan ihop en plan som passar just dig.COACHINGSAMTAL 

Ett coachingsamtal på 45 minuter. För dig som vill testa på coaching, vill samtala med någon för att få ett till perspektiv utifrån eller om du känner att du endast behöver ett samtal för att komma vidare i din egna process. 850 kr


COACHINGSAMTAL 3 MÅNADER

6 stycken 45 minuters coachingsamtal varannan vecka under 3 månaders tid. Under 3 månader arbetar vi med frågor, övningar och uppgifter för att du ska komma närmare och nå dina mål. Jag som coach finns med som kontakt under tiden som du blir coachad. 


 

5 000 kr


COACHINGSAMTAL 6 MÅNADER

12 stycken 45 minuters coachingsamtal varannan vecka under 6 månaders tid. Under 6 månader arbetar vi med frågor, övningar och uppgifter för att du ska komma närmare och nå dina mål. Jag som coach finns med som kontakt under tiden som du blir coachad.


9 500 kr


KOSTRÅDGIVNING 3 MÅNADER

För dig som vill ha hjälp med hälsa och kosthållning. Vi har ett uppstartsmöte där du berättar vad du vill ha hjälp med och sätter sedan ihop en kostplan efter dina behov. Kostrådgivningen pågår under tre månader med uppföljningsmöte via mail varje vecka, samt via coachingmöten en gång i månaden.9 500 kr


INDIVIDUELLT KOSTSCHEMA 2 VECKOR

För dig som enbart vill ha hjälp med att få ett individuellt, personligt kostschema anpassar efter dina behov. I paketet får du anpassade recept och kostschema för två veckor. 
2 500 krTYSTNADSPLIKT
Jag ger dig tystnadsplikt, vilket innebär att ingen annan vet att du har pratat med mig och vad våra samtal handlar om.


BETALNING
Mer information om betalning får du efter vårt första möte. Vid köp av månadspaket erbjuds även delbetalning. Det går även bra att använda dig utan det årliga friskvårdsbidraget i min coaching.


AVBOKNING
Avbokning av samtal sker senast 48 timmar före bokat samtal via mail. Om avbokning sker senare debiteras hela beloppet.